Fra 2018 ble Grasrotandelen mer verdt!

Skjermbilde 2018-04-03 kl. 13.56.48

Større grasrotandel betyr mer penger til Son Håndballklubb sine aktiviteter.

Grasrotandelen øker fra fem til sju prosent. Dette betyr muligheten for økte inntekter til klubben og våre aktiviteter.

Dersom du er kunde av Norsk Tipping får du nå muligheten til å være med å bestemme en større del av hva Norsk Tippings overskudd skal gå til.

Vi i Son Håndballklubb blir veldig takknemlige om du bestemmer deg for å gi din andel til våre aktiviteter. Inntekter som kommer godt med i utviklingen av klubbens aktivitetstilbud.

Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Ordningen går ut på at hver enkelt Norsk Tipping-kunde selv kan bestemme hvilken forening eller klubb som skal motta et beløp av det de selv spiller for.

Fra 1. januar ble denne Grasrotandelen økt fra fem til sju prosent av spill-innsatsen. Det betyr at hver enkelt grasrotgiver blir enda mer verdt for klubben.

Dette er endringene i Grasrotandelen

I tillegg til at Grasrotandelen økes til sju prosent er disse endringene innført fra 1.1.2018:

  • Grasrotandelen beregnes av netto spillinnsats for spillene Oddsen, nettbaserte spill og Multix. For disse spillene økes Grasrotandelen fra 10 til 14 prosent.
  • Fra 1. januar skal det også beregnes grasrotandel av Extra.

Forskriftsendringen ble godkjent i statsråd før jul, og kulturminister Linda Hofstad Helleland er fornøyd. Hun sier målet med å utvide Grasrotandelen er å sikre enda bedre økonomiske kår for frivilligheten.

– Gjennom Grasrotandelen får folk mulighet til vise sin støtte til det idrettslaget eller den foreningen som ligger deres hjerte nærmest. Pengene er en viktig inntektskilde for små og store lag og foreninger landet rundt, sier Helleland.

Hjelp oss å dele dette innlegget