Vi arrangerer nasjonalt Bringseriespill i Grevlingen 18. mars – kom å se!

TONNIKJR


Foto: Fotografen Samestad, Vestby Avis

Trener Tonni Kjær håper på publikumsstøtte i Grevlingen flerbrukshall 18. mars.

«Det er klart at med mye publikum som heier oss frem, så kan de hjelpe oss mot en plass i stluttspillet til den nasjonale Bringserien denne våren», sier Tonni Kjær.

Vi har fått en god start på Bringseriespillet og står med åtte poeng av ti mulige så langt. Litt bittert å tape med ett mål mot Oppsal i Tromsø, fordi det betyr at vi trenger all den støtten vi kan få når vi møter Njård og Ålgård i Grevlingen den 18. mars. Vi har ikke råd til å tape om vi skal nå sluttspillet.

Leder Hanne Skogli sier at klubben i disse dager mobiliserer for å gi Son HKs J16-spillere litt ekstra støtte fra tribunen.

Vi håper å fylle tribunene. Det er derfor vi har lagt denne runden av Bringseriespillet til Grevlingen og ikke Vestby Arena. Vi tror det blir lettere for Sonsfolket å ta turen hit og håper å få inn rundt 250 tilskuere på de to kampene Son skal spille denne søndagen. Vi starter kl. 10 mot Njård. Kl. 13 spiller Njård og Ålgård, før denne Bringrunden avsluttes med storoppgjøret mellom våre jenter og Ålgård Kl. 16.00, kanskje Norges beste håndballag, i følge trener Tonni Kjær.

Hjelp oss å dele dette innlegget