son_hk_banner

Velkommen til Son Håndballklubb sin klubbshop

I samarbeid med Sport1 i Vestby Storsenter og klubbens utstyrsleverandør Hummel tilbyr vi nå våre medlemmer å handle et klubbsortiment med relevante håndballprodukter til fordelaktige medlemspriser.

Det er mest å spare på produktene fra klubbens utstyrsleverandør Hummel, men også fordelaktige priser på sko til trening og kamp fra Mizuno og Salming, samt knebeskyttere fra Select-Sport Profcare.

Når dere bestiller varene i klubbshoppen, mottar dere en bekreftelse på ordren. Ordren behandles av Sport 1 Vestby som sender dere ny mail med beskjed om når varene kan hentes i butikken i Vestby Storsenter. Ordren betales ved avhenting i butikken til Sport 1 Vestby. Ingen elektronisk betaling via klubbshoppen, den er drevet etter prinsippet klikk & hent. Prisene som er oppgitt i klubbshoppen er prisen dere skal betale. Rabatten er allerede trukket fra og eventuelle påtrykk av klubbemblem og partnerlogoer inkludert i prisen.

I butikken til Sport 1 i Vestby Storsenter er det satt av plass til Son Håndballklubb sin klubbkolleksjon, hvor dere kan se og prøve produktene.
Vi gjør oppmerksom på at klubbens medlemmer får 20% rabatt på kjøp av klister, klisterfjerner og sportstape, samt 10% rabatt på øvrige produkter i butikken til Sport 1 Vestby, som en del av samarbeidsavtalen.

Vi ønsker dere en god handel.


Til Klubbshoppen