shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr 0
View Cart Check Out

Historie

Son HK ble stiftet 11. mars 2004, og har siden den gang etablert seg som et av Sons største idrettslag med ca. 250 aktive medlemmer i alderen 6 år til senior. Son HK driver i tillegg til håndballaktiviteter, Aktivitetsskolen, som er et aktivitetstilbud til barn fra 2. til 7. skoletrinn basert på generell fysisk aktivitet. Tanken er å gi et tilbud til barn som ikke er med i annen organisert idrett.
Vi har 13 lag i seriespill, i tillegg til alle de mellom 6-9 år som ikke deltar i seriespill, men spiller minihåndball turneringer flere ganger i løpet av sesongen.
 
Vi har allerede rukket å få resultater som blir lagt merke til. Flere av våre jentelag hevder seg i toppen av både regionscupen og diverse turneringer i inn- og utland. Son Håndballklubb er Norgesmester i Beachhåndball to år på rad, i tillegg til at vi også har vunnet bronse. Beachhåndball er en viktig del av håndballen i Son og våre lag har også markert seg sterkt i Generation Cup i Viborg i Danmark, med lag både i A- og B-finaler. To av våre beachjenter ble belønnet med landslagssamlinger for Damelandslaget i Beach, som senere endte med å bli vinnere av Beach-VM.
 
Hva gjelder klassisk håndball så har vi vunnet IØR-Cup (Regionscupen) 4 år på rad med vårt J16-lag, og kommet langt i større turneringer som Peter Wessel Cup, Ski Cup, Partille Cup og Generation Cup. I vår ble innendørssesongen 2017/18 avsluttet med en flott niende plass i den nasjonale Bringserien for J16-lag.
 
Vi har to damelag, ett som nå skal spille i 5. divisjon og ett som spiller i 6. divisjon.
 
Med nye trenerressurser satser vi nå hardt også på guttene, og har nå lag fra gutter 04 til gutter 10.  Er vi heldige passerer vi 300 aktive medlemmer i løpet av høsten.