Mellom 7-13 år? Da kan AKTIVITETSSKOLEN være noe for deg?

Aktivitetsskole i Grevlingen flerbrukshall 2021-22

Ideen bak aktivitetsskolen er å gi barn i alderen 7-13 år (2-7. klasse) et sunt og allsidig aktivitetstilbud. Aktivitetene vil bli ledet av fagpersoner og ungdommer.

Filosofien vår er at barna skal utvikle gode basisferdigheter

gjennom målrettet lek og lystbetont aktivitet, samt utvikle sin sosiale kompetanse

gjennom samvær med jevnaldrende. Enkle og varierte grøtretter og sunne grovvafler anbefalt av Olympiatoppen vil bli produsert av barna selv – og servert alle på slutten.

Tid og organisering.

Foresatte melder på barna til aktivitetsskolen på mandager og/eller torsdager fra kl. 14.30-16.20. Oppmøtested er Grevlingen flerbrukshall. Barna må ha en ekstra matpakke på skolen disse dagene for å ha nok energi til aktivitetene rett etter skoletid. Denne spiser vi sammen ved oppstart. Frukt/grønnsaker og evt. selvlagde små retter vil bli servert som avslutning på økten.

Barna må ha innesko og klær til å boltre seg i når vi skal være inne, og ellers ha med rett utstyr ved utendørs aktiviteter. Vi håper også å få til vintersportsaktiviteter. Vi vil kommunisere aktivitetene våre via vår FB-side kalt «Aktivitetsskolen i Son».

Oppstart, ferier, pris og forsikring.

Aktivitetsskolen starter opp mandag 23. august / torsdag 26. august, og følger deretter skoleruta til kommunen. Fakturering skjer forskuddsvis for et halvår om gangen, i oktober og i januar. Første halvår er fra september til januar. Andre halvår fra januar til juni. Pris for en ukentlig dag per halvår er kr. 1300. Dropp-in kr. 100.

Barna er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund (all-idrett). Når barnet skal bade vil nødvendig livredder være til stede i svømmehallen.

Barna må selv komme seg til og fra aktivitetsskolen.

Påmelding og ansvarlig.

Send en e-post til son@ronhandball.no med kontaktinfo på barna og foreldre – skriv hvilke dager som ønskes. Eller ring til instruktør Vegard Baann, 92029250 eller Erling Thorsen, 97960942.

Utmelding må skje skriftlig. Oppsigelsesfrist for andre halvår er 31.12.2021.

Vel møtt til morsomme dager.

Hjelp oss å dele dette innlegget