Gull og sølv i NM i Beach-Håndball

J18-Gulljentene

Son Håndballklubb er utrolig stolte på vegne av våre jenter, som tok gull i jenter 18-klassen og sølv i jenter 16-klassen under helgens NM i beach-håndball i Sandefjord.

Vi gratulerer Son Håndballklubb sine gulljenter!

Silje Knudsen, Aurora Rømming, Cecilie Brække, Karianne Woods Sanfelt, Jenny Foslund, Sara Hartmark og Silje Marie Johansen.

Våre eldste jenter er nå Norgesmestere for andre året på rad, i fjor vant de 16 års klassen. På vei til årets finale slo de ut vårt eget lag i kvartfinalen, og hadde full kontroll mot Skrim i semifinalen som de vant fortjent 2-0. I finalen møtte de Heradsbygda. Det ble en jevn første omgang, hvor Heradsbygda ledet første halvdelen, før våre jenter takket for seg, og vant omgangen 26-14. I andre omgang så var det ingen tvil om hvem som skulle vinne gullet. Våre jenter vant andre omgang 20-16. En ekstra gratulasjon til Karianne Woods Sanfelt som ble kåret til finalens beste spiller.

En stoor grattis også til våre sølvjenter!

J16 Sølvjentene

Bak fra venstre: Mathea Myrer, Ling Hanssen, Thea Fosser, Synne Lundmark og Ingvild Klokkerhaug. Foran fra venstre: Erle M. Enghaug og Mathilde Granum.

I 16 års klassen stilte Son Håndballklubb med hele fem lag, hvor tre av lagene gikk til 8-delsfinalen. Av disse gikk to videre til kvartfinale og senere semifinale. I semifinalene tapte dessverre Son HK 3 en jevn kamp mot Lena med 1-2 på shoot out, mens Son HK 1 vant en overbevisende 2-0 mot Skedsmo. Dermed hadde vi ett lag i bronsefinalen og ett i finalen.

I finalen startet vi veldig bra, men motstanderne fra Toten slo hardt tilbake. Selv om første omgang var jevnspilt, så var det Lena som trakk det lengste strået og vant omgangen 18-14. I andre omgang ble Lena for sterke og vant den til slutt 16-10.

Uansett så gjorde våre jenter en veldig god figur og klubben er stolte av både sølvjentene og våre jenter på fjerde plassen.

Vi siterer vår hovedtrener Tonni Kjær:

Dette var for å være helt ærlig mer enn vi hadde lov å håpe på. Da er det jo artig når det først skjer. Generelt sett vil jeg gi honnør til alle våre lag. De som ikke nådde A-sluttspillet, leverte virkelig flott innsats i B-sluttspillet. Dette tegner godt for fremtidige mesterskap. En stor dag og en flott helg for oss i Son Håndballklubb.

Hjelp oss å dele dette innlegget