shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr 0
View Cart Check Out

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Ditt personvern er viktig for Son Håndballklubb. Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg blant annet:

  • Hvilke personopplysninger vi samler inn.
  • Hvordan vi samler inn personopplysninger.
  • Hva vi bruker personopplysningene til.

Denne personvernerklæringen gjelder for Son Håndballklubb sine nettsider; hjemmeside, klubbshop, facebookside og youtube-kanal.

Hva er en personopplysning?

Personopplysninger er enhver opplysning som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person – som for eksempel navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Son Håndballklubb med organisasjonsnummer 987 192 100 i Brønnøysundregisteret og klubbnummer 021 100 32 i Norges Idrettsforbund er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som behandles for de formål som fremgår nedenfor. Det innebærer for eksempel at det først og fremst er klubben som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Et selskap som behandler data på vegne av oss kalles en databehandler. Når vi bruker en databehandler sørger vi for å ha en databehandleravtale med dem som regulerer hvordan de kan behandle dataen de får til gang til.

Hvilke personopplysninger samler vi inn, hvordan og til hvilket bruk?

Son Håndballklubb behandler personopplysninger om deg som er nødvendig for ditt medlemskap og din aktivitet i idretten. Opplysninger vi henter gjennom Norges Idrettsforbunds Klubbadmin. I tillegg registrerer vi midlertidig personopplysninger som er nødvendig for at du skal få gjennomført handel av relevante håndball produkter via vår nettbaserte klubbshop. Informasjon som slettes innen 30 dager etter at kjøpet er gjennomført og varene betalt for i butikken til Vestby Sport 1.

Son Håndballklubb innhenter nødvendig informasjon for utbetaling av dommerhonorar, trenerhonorar og lønn for ansatte / personer med engasjement i klubben som gir grunnlag for utbetaling.

MEDLEMSINFORMASJON

Registrering av medlemsopplysninger er en forutsetning for medlemskap i norsk idrett og Norges Idrettsforbund er ansvarlig for registrering av personopplysninger som er nødvendig for ditt medlemskap og din aktivitet i idretten.

Som medlem av Norges Idrettsforbund er Son Håndballklubb underlagt idrettens retningslinjer for bruk av personopplysninger. Derfor benytter Son Håndballklubb Norges Idrettsforbunds anbefalte medlemssystem, Klubbadmin. Via Klubbadmin har Son Håndballklubb tilgang til Idrettens medlemsdatabase, hvor Son Håndballklubb på en enkel og oversiktlig måte fører status på klubbens medlemmer, samt har tilgang til personopplysninger som muliggjør utsendelse av informasjon som er nødvendig for ditt medlemskap og idrettsaktivitet via e-post og/eller SMS. For eksempel faktura eller klubbaktiviteter. Klubbadmin driftes av Norges Idrettsforbund og er integrert med resten av idrettens systemer, slik at Son Håndballklubb får tilgang til informasjon om deg som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt i klubben, via de personopplysninger du selv, idrettslaget eller organisasjonsleddet du er registrert i har registrert i Norges Idrettsforbunds portal for medlemsinformasjon – Min Idrett. Norges idrettsforbund følger Datatilsynets og Forbrukerombudets krav til forvaltning av personlige opplysninger. Du kan aktivt samtykke til hvorvidt du ønsker at din adresse, e-post og telefonnummer skal være tilgjengelig på Internett. Fra Min idrett kan du enkelt krysse av for hvordan du ønsker at informasjon om deg skal synliggjøres. For mer informasjon om idrettens retningslinjer for personvern klikk her

INFORMASJON I SON HÅNDBALLKLUBB SIN KLUBBSHOP

Son Håndballklubb sin klubbshop er et tilbud til klubbens medlemmer, hvor medlemmene kan bestille håndballrelevante artikler fra et produktsortiment Son Håndballklubb tilbyr til reduserte medlemspriser, via vår lokale utstyrsleverandør Vestby Sport 1. For å sikre riktig leveranse registreres produktet du bestiller, størrelse, farge og antall, i tillegg til navn, e-post, mobilnummer og adresse.  Opplysningene sendes elektronisk til vestby@sport1.no som innen rimelig tid sender deg en elektronisk bekreftelse på bestillingen via e-post. Når bestillingen er tilgjengelig i butikken til Vestby Sport 1 vil du motta en ny e-post med beskjed om at din bestilling er klar for avhenting i butikken til Vestby Sport 1. Son Håndballklubb lagrer bestillingsinformasjonen, som er en bestilling gjort til Vestby Sport 1, frem til varen er hentet og betalt hos Vestby Sport 1. Vestby Sport 1 lagrer dine transaksjonsdata i tråd med regnskapsloven. Dette for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Vestby Sport 1 sine salgsbetingelser.

INFORMASJON OM ANSATTE I KLUBBEN

Personvernerklæringen for ansatte gjelder også for dommere til våre kamper hvor Son HK er arrangør, som behandles som ansatte som mottar godtgjørelse for arbeid utført for klubben.

Informasjon som er nødvendig for utbetaling av honorar, lønn eller annen godtgjørelse til personer som har engasjement i klubben er navn, adresse, fødselsnummer og kontonummer. Informasjonen oppbevares i vårt økonomi- / lønnssystem Visma E-Accounting, hvor kun styrets leder og økonomiansvarlig har tilgang. Informasjon innhentet elektronisk via epost,  skjema på papir ol oppbevares i egnet mappe / perm hos klubbens økonomiansvarlig, og elektronisk i egen mappe i klubbens arkivsystem, hvor klubbens styremedlemmer har tilgang. Alle utbetalinger gjøres via vår nettbank DNB.

INFORMASJONSKAPSLER PÅ KLUBBENS NETTSIDER (”COOKIES”)

Formålet med innsamling av personopplysninger via nettsiden er å loggføre bruken av sonhk.no for å utvikle og forbedre tjenesten. Til dette bruker nettsiden informasjonskapsler, dvs. Såkalte «cookies». Cookies er små tekstfiler som blir lagret på din datamaskin, mobiltelefon, nettbrett eller tilsvarende. Informasjonskapslene inneholder data som blir samlet inn for statistikk om bruk av sonhk.no.

Når du bruker vår nettside blir det samlet inn følgende opplysninger om deg:

  • Din IP-adresse, nettleser og operativsystem. Vi benytter en funksjon som anonymiserer IP-adressen din slik at informasjonen ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.
  • Din lokasjon
  • Tidspunkt for besøk
  • Hvilke sider på sonhk.no den registrerte IP-adressen besøker og varigheten på de ulike besøkene
  • Eventuelt hvilken lenke som henviste deg til sonhk.no
  • Hva det ble klikket på i løpet av besøket ditt på nettsiden og eventuelle filer du lastet ned
  • Opplysninger om det når du registrerer personopplysninger på nettsiden, slik som navn, telefonnummer, e-postadresse og arbeidssted.

Vi anvender ulike typer lokal lagring gjennom bruk av cookies, som enten slettes fortløpende (sesjonscookies) eller som lagres permanent i din nettleser inntil et nærmere fastsatt tidspunkt (permanente cookies). Dersom dine innstillinger i din nettleser er satt til å akseptere cookies, samtykker du til at sonhk.no bruker cookies når du besøker våre nettsider. Du finner mer informasjon om hvordan du kan kontrollere bruk av cookies i din nettleser nedenfor her.

Sonhk.no bruker følgende cookies:

Google Analytics

  • Cookie beskrivelse: _ga
  • Lagringstid: 2 år

Google Analytics

  • Cookie beskrivelse: _gid
  • Lagringstid: 24 timer

Google Analytics

  • Cookie beskrivelse: _gat
  • Lagringstid: 1 minutt

Youtube

  • Cookie beskrivelse: player
  • Lagringstid: 1 år

Vimeo

  • Cookie beskrivelse: vuid
  • Lagringstid: 2 år

Google

  • Google bruker cookien «NID» som en identifikator for å huske innstillinger og preferanser i Googles tjenester. Er du logget inn på en Google-konto, brukes flere cookies. Dette kan du lese mer om her: Slik bruker Google cookies.
  • Lagringstid: 6 måneder
Hvordan kan du administrere informasjonskapsler i nettleseren din?

Standardinnstillingen er at de fleste nettlesere aksepteres cookies automatisk. Du kan selv endre og tilpasse innstillingene slik at du kun tillater de cookiene som du selv ønsker at skal være lagret i nettleseren din. I innstillingene til nettleseren din vil du vanligvis også kunne velge hvilke nettsider du tillater cookies fra. Du kan også be om å bli varslet hver gang en ny cookie blir lagret i nettleseren din.

Slik går du frem for å slette cookies i de ulike nettlesere

De følgende lenkene vil gi deg informasjon om hvordan du kan endre innstillingene i din nettleser for å ha kontroll på hvilke cookies den lagrer.

Cookie innstillinger i Internet Explorer
Cookie innstillinger in Firefox
Cookie innstillinger i Google Chrome
Cookie innstillinger i Safari web og iOS.
Android

Son Håndballklubb vil behandle informasjon om våre medlemmer med respekt. Dersom du har spørsmål kan du sende e-post til son@ronhandball.no