Samarbeidspartnere

SON Håndballklubb - Samarbeid

HOVEDSPONSOR

Kiwi - Riks- og hovedsponsor

Med sine to butikker i Son er Kiwi en meget synlig og svært viktig partner for Son HK. Kiwi er klubbens største bidragsyter til drift av klubben og vi er svært glade for at Kiwi har inngått en ny avtale for de neste tre årene.

Vi i klubben takker for det!

DRAKTLAUGET

Simployer

Samarbeidspartner Simployer (Tidligere InfoTjenester) er et ledende teknologi- og kompetanseselskap innen HR og økonomi. Deres mål er å bistå kunder med å skape gode arbeidsplasser og legge til rette for at organisasjoner presterer bedre. Noe de gjennom medlemskap i draktlauget også bidrar til for Son Håndballklubb.

Gjennom 30 år har de vært bransjeledende og satt standard for hvordan oppgavene innen HR og økonomi kan profesjonaliseres på en måte som bidrar til riktige beslutninger, bedre effektivitet og varig trygghet i arbeidsforholdet.

Mer enn 500 000 ledere og arbeidstakere støtter seg hver dag på løsninger fra Simployer. Årlig håndterer de mer enn 60 000 problemstillinger omkring personal, lønn, regnskap og HMS.

Son Håndballklubb er glade for at Simployer velger å fortsette samarbeidet og takker for det.

Sempro

Sempro er et av Norges raskest voksende digitalbyråer, og har 41 dedikerte spesialister. De jobber helhetlig, fra ide til forvaltning innen alle digitale plattformer.

Sempro består av fem fagavdelinger som har hvert sitt spesialfelt: salg, kreativ, kommunikasjon, produksjon og performance. På den måten sikrer de at kunden oppnår målene sine med gjennomtenkte og helhetlige løsninger.

Nettsider, kampanjer og nyttige digitale verktøy er hva Sempro brenner for. Samt at de brenner for son håndballklubb sine aktiviteter og derfor velger å gå på tre nye år som medlem av draktlauget. Vi takker for det!

Krogsveen Moss

Krogsveen Moss består av engasjerte og dedikerte medarbeidere. De har etter hardt arbeid blitt den største eiendomsmegleren i byen og ble i 2009 kåret til årets gullmegler. Kompetansen og personene er imidlertid det samme som før. Det jobbes fremdeles ydmykt, men fokusert for å opprettholde ett høyt nivå og en sterk posisjon i markedet.

Hos Krogsveen i Moss verdsettes de ansatte høyt og vet at deres innsats er avgjørende for kvaliteten de tilbyr, de setter derfor kompetanse, samarbeid og tillit høyt når det gjelder å opprettholde sin gode arbeidsflyt og arbeidskultur.

Om du skal selge et oppussingsobjekt, en unik villa eller en eksklusiv eiendom har Krogsveen i Moss et skreddersydd salgskonsept, tilpasset ditt hjem. De kommer gjerne på besøk og presenterer verdien av sine prisvinnende konsepter. Son Håndballklubb er stolte av at en prisvinner velger å fornye sitt medlemskap i klubbens draktlaug også med sin nye drakt.

Brødrene Thomassen Bygg

Brødrene Thomassen Bygg AS har vært en solid aktør på nybygg og rehabiliteringsmarkedet i Son siden 2001.

BTB dekker hele Follo og tar på seg oppdrag innen boligbygging, hytter, rehabilitering og oppussing. Med over 15 faglærte håndverkere, dedikerte prosjektledere og 20 års fartstid i bransjen, garanterer selskapet en god byggeprosess med topp sluttprodukt

De har i flere år vært en av våre lokalpatrioter og det er derfor gledelig at de takket ja til tilbudet om å bli medlem av klubbens draktlaug når anledningen bød seg. Klubben takker for det!

7waves

7waves er marin arkitekter og bygningsingeniører som er eksperter på maritim arkitektur.

De tilbyr en rekke tjenester utviklet for å sikre at marine eiendeler skal tåle ekstreme og varierende miljøbelastninger. Vi i klubben er stolte av å presentere 7waves som medlem av draktlauget vårt også de neste tre årene.

Vestby Storsenteret

Klubben ønsker Vestby Storsenteret velkommen som nytt medlem av klubbens draktlaug.

De neste tre årene vil Vestby storsenter prege våre spillertrøyer og vi i klubben er glade for å knytte enda nærmere bånd til et viktig senter for kommunen vår.

Vår nye leverandør av klubbutstyr – Sport 1 Vestby har også tilhold her, hvor våre medlemmer nå får 10% rabatt på hele butikken hele året.

YX/7-eleven Sonsveien

Son Håndballklubb er glade for å presentere YX/7-eleven ved Sonsveien stasjon som medlem av draktlauget. I tillegg til å være synlig på alle våre spilleres shortser de neste tre årene, har vi inngått en unik kaffekoppavtale.

Alle som handler kaffekoppen merket med Son Håndballklubb sin logo, får i tillegg til påfyll av kaffe hos YX/7-eleven, gratis kaffe ved idrettsarrangementer i Grevlingen flerbrukshall i regi av Son Håndballklubb. Men ikke nok med det, YX/7-eleven ved Sonsveien stasjon gir 20% avslag på ferskt & nylaget, hamburgere, bakervarer og valgfri bilvask til alle innehavere av kaffeavtalekoppen. Med unntak av valgfri bilvask som er et unikt tilbud hos YX/7-eleven på Sonsveien stasjon, gjelder kaffeavtalen og de øvrige rabattene også på alle landets Shell/7-eleven og YX/7-eleven stasjonene.

Koppens «varighet» er en håndballsesong fra 1. September til 31. Ved inngangen av ny sesong kan innehavere av koppen kjøpe nytt kjennemerke som gjelder for neste sesong, eller en ny kaffekopp.

Kaffeavtalekoppen kan dere kjøpe på Son Håndballklubb sine arrangementer, eller hos YX/7-eleven ved Sonsveien stasjon. Kaffeavtalekoppen koster kr. 249-, og årskjennemerker vil koste kr. 199,-.

Ved å kjøpe kaffekoppavtalen og bruke koppen på våre arrangementer, bidrar dere til å spare miljøet for tomme kaffebeger, i tillegg til at dere støtter opp om klubben vår.

LOKALPATRIOTER

Moss Avis

Vi er glade for at Moss, Råde, Våler og Vestby sin største lokalavis med sine reportasjer og støtte til klubben fremstår som en ekte lokalpatriot og viktig støttespiller for Son Håndballklubb.

Avisen ble stiftet i 1876, og var tradisjonelt tilknyttet Høyre, men er i dag partipolitisk nøytral. Siden 2009 har avisen vært ledet av ansvarlig redaktør Pål Enghaug.

Vestby Avis

Vestby Avis har i en årrekke vært en viktig kilde til omtale og distribusjon av Son Håndballklubb sine aktiviteter ut til lokalbefolkningen.

En ekte lokalpatriot vi er glade for å ha som støttespiller til klubben.

Pas Ingeniører

Pas Ingeniører ble startet i Sarpsborg i juli 2005. De kan tilby tjenester innenfor mengdeberegning, data dokumentasjon (nvdb fkb), stikningsledelse, byggeledelse, anleggsledelse, prosjektering og rådgivning til privat og offentlig sektor innen bygg- og anleggsvirksomhet.

Pas Ingeniører har erfaringer med tunnel, bane, vei og bygg.
Son Håndballklubb takker for at Pas Ingeniører velger å være en støttespiller for klubbens aktiviteter.

Son Spa

Son Spa åpnet dørene 1. November 2008 og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort her i distriktet.

Foruten den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen som tilbyr de siste trender innen behandling og velvære, skjer det mange spennende arrangementer gjennom hele året.

Det er alltid en treningshelg rundt hjørnet. Er du glad i mat og vin har Christer Berens sine populære mat og vinkvelder på son spa. Jo Nesbø holder tradisjonen tro sine magiske konserter på uteserveringen når pinsen kommer og hele sommeren er det store og små konserter, temakvelder og andre spennende aktiviteter.
Året avsluttes med en gedigen nyttårsfeiring med 5-retters meny, underholdning og et stort fyrverkeri.

Son Håndballklubb takker for at en så viktig bidragsyter til det lokale aktivitetstilbudet viser sin lokalpatriotisme ved å være en støttespiller for klubben.

atyp

atyp er et kombinert medie- og reklamebyrå. Kommet istand som en fusjon av Futatsu Industries og Ernö Reklamebyrå. Atyp er et av Norges første og største hybridbyrå med kjente annonsører som Mercedes-Benz, Gjensidige, Brynild, Fjordland, OBOS og Kärcher på kundelisten.

atyp har hjulpet Son Håndballklubb med å sette opp vår nettside og vi takker for det.

Kondishuset

Kondishuset er en ekte lokalpatriot som tilbyr medlemmer av Son Håndballklubb reduserte priser på medlemskap i treningssenteret.

Våre medlemmer får månedsprisen redusert med kr 100,- samt fri innmelding og gratis nøkkelbånd som reduserer prisen med ytterligere kr 100,-. Total årlig besparelse kr. 1.300,-

Vi ønsker våre medlemmer en god treningsøkt.

Son regnskap

Son Regnskap AS er et nytt, moderne og fremtidsrettet regnskapsbyrå som fokuserer på automatisering av økonomitjenester. Selskapet har kunder over store deler av Norge og har spisskompetanse på nettregnskap dvs. At; våre kunder velger selv om de ønsker å outsource hele jobben til oss eller utføre deler av arbeidet selv.

Skybaserte regnskapssystem legger til rette for enkel tilgjengelighet, selvbetjening og automatisering. Son Regnskap er opptatt av å levere høy kvalitet til en fordelaktig pris.

Son Revisjon AS

Son Revisjon AS er et lite revisjonskontor med lokaler i Son sentrum. Selskapet påtar oss oppdrag for både små og mellomstore bedrifter. Selskapets visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt revidert og til avtalt tid. Revisorer har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet.

Hvorfor velge Son Revisjon?

Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av revisor. Son Revisjon velger å tro at kombinasjonen mellom effektive løsninger, pris, høy kompetanse og tilgjengelighet er det som markedet og våre kunder i større grad etterspør.
.

Ås Trafikkskole

Ås Trafikkskole er en av klubbens mange lokalpatrioter de neste tre årene. De legger til rette for et felles opplegg for våre ungdommer over 15 år, slik at de skal kunne gjennomføre trafikalt grunnkurs og trafikant i mørket (mørkekjøring), uten at det går på bekostning av håndballtreningen.

Montér Vestby

Vi ønsker Son Håndballklubb sine medlemmer velkommen til vårt varehus Montér Vestby, eller til noen av våre øvrige varehus i regionen; Sarpsborg, Fredrikstad, Rakkestad eller Halden.

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus.

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 121 Montér byggevarehus fra Nord til Sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

UTSTYRSLEVERANDØRer

Sport 1 Vestby

Sport 1 Vestby er drevet av Marius Bjørnstad og er klubbens utstyrsleverandør. Med tilhold i Vestby Storsenter kan klubbens medlemmer enkelt supplere med utstyr de trenger på veien mellom Grevlingen Arena og Vestby Arena.

Alle klubbens medlemmer får 10% rabatt på alle varene i butikken. Sportstape, klister og klisterfjerner får klubbens medlemmer 20% rabatt på. I tillegg har klubben i samarbeid med Vestby Sport 1 satt sammen en egen klubbkolleksjon med produkter håndballspillere har bruk for både til trening og fritid.

Klubbkolleksjonen kan dere se på klubbens egen klubbshop på vår hjemmeside. Vi gjør oppmerksom på at alle prisene på produktene er reelle priser etter fradrag for rabatt og inklusive trykk av klubbemblem og partnerlogo. Prisene på produktene i klubbshoppen er generøst rabatterte. Vi kan ikke oppgi rabattsatsene her, men de kan dere få ved å spørre trenere og lagledere. Klubbshoppen fungerer etter klikk & hent prinsippet, hvor dere bestiller via nettet, for så å få beskjed om når varen kan hentes i butikk, hvor den også betales.

Vi håper våre medlemmer setter pris på ordningen og ønsker Vestby Sport 1 velkommen på laget!

Assistco

AssistCo er offisiell samarbeidspartner av Son Håndballklubb og leverer ustyr fra hummel, via Sport1 Vestby.

AssistCo distribuerer varer til butikker og kjeder i Skandinavia og Europa. Med integrerte digitale logistikkløsninger, et lager på over 8.000 kvm, samt lokale og nasjonale transportavtaler distribueres Hummel, Assist, Newline og CEP til grossistene 365 dager i året.

Hovedkontoret er på Rjukan i Telemark. I tillegg har vi avdelinger og showrooms i Oslo, Bergen og Trondheim.

Se hummelkolleksjonen til Son Håndballklubb i klubbshoppen på nettsiden, eller i butikken til Sport1 Vestby, i Vestby Storsenter.