shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr 0
View Cart Check Out

Styret

VI ER GODE - SAMMEN!

I tråd med vår visjon om å være gode sammen, skal Son HK være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive håndballidrett organisert i Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norges Håndballforbund (NHF).
 
Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet, samt håndballens egne verdier; begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play.
 
Nedenfor har vi gjengitt klubbens styre. Du er velkommen til å ta kontakt med styrets medlemmer, eller sende en mail til vår mailadresse: son@ronhandball.no 

Erling Thorsen
Styreleder

Erling er opprinnelig dansk, men har bodd så lenge i Norge at vi nesten kan kalle han norsk. Erling er en av ildsjelene bak Son HK, og har et stort hjerte for klubben. Han har ansvaret for klubbens sportslige utvikling, er styremedlem i Vestby Idrettsråd og håndball og dommer instruktør.
Erling er sportslig leder i klubben, kan alt om håndball og kan kontaktes om alt som har med lagenes sportslige utvikling, tilbud og planer.

Kontakt
E-post: ethorse@online.no
Tel: 97 96 09 42

Nestleder

Terje Skarpsnord
Nestleder

Terje er nestleder og styreleders stedsfortreder med ansvar for administrasjon, epost, kontaktperson med NHF, RØN, Vestby Kommune, Vestby Idrettsråd og Akershus idrettskrets. Han er også ansvarlig for videre utvikling av beachhåndball tilbudet og for vurdering og gjennomføring av møter med samarbeidsklubber.

Kontakt
E-post: terje@sempro.no
Tel: 91 33 83 88

 

Styremedlem

Kristin Berglund
Styremedlem

Kristin er noe så gjevt som Norgesmester. I 1992 ble hun Norgesmester for Harstad Volleyballklubb. I dag spiller hun håndball på Son HKs damelag.
Kristin er nestleder og stedfortreder for leder og ved behov kan hun kontaktes angående spørsmål som ikke andre styremedlemmer kan bistå med. Kristin er også arrangementsansvarlig og kan kontaktes om arrangement, lagdugnader, organisering, innkjøp og kiosk.

Kontakt
E-post: krbergl@online.no
Tel: 90 17 77 39

Styremedlem

Hågen Pettersen
StyreMEDLEM

Hågen spilte selv håndball i ungdommen, både på klubblag og kretslag.Han ble styremedlem med et ønske om å gi noe tilbake til klubben hans datter har så stor glede av.
Hågen er ansvarlig for marked og kommunikasjon i klubben. Har du tips og råd, innspill eller ideer til hvordan klubben kan være mer synlig i sosiale medier eller en attraktiv klubb for sponsorer eller andre partnere så ta kontakt med Hågen.

Kontakt
E-post: haagen@futatsu.no

Geir Skaget

Geir Skaget
StyreMEDLEM

I tillegg til å være styremedlem er Geir trener for G05 på syvende sesongen. Geir er vel det vi kan kalle av den sporty typen da han jobber som kroppsøvingslærer på VGS.
Geir er laglederansvarlig og kontakt for nye lagledere som skal etablere lag og trenger innføring i det praktiske. Geir hjelper dere i gang, og er ansvarlig for gjennomføring av laglederforum ved behov. Geir sitter også i klubbens sponsorutvalg.

Kontakt
E-post: geirskaget@gmail.com

 

Reidar Hermannsen

Reidar Hermannsen
Styremedlem

Reidar spilte selv håndball på Haugerud i sin ungdom. Nå sitter han i styret til Son HK fordi han ønsker å engasjere seg i barna sine aktiviteter i nærmiljøet.
Reidar er ansvarlig for oppdatering og vedlikehold av vårt medlemsregister, samt innsamling og organisering av samtykker for publisering av bilder. Har du spørsmål vedr. Min Idrett eller eller Klubbadmin så er det bare å kontakte Reidar.

Kontakt
E-post: reidar@reidmann.no

Styremedlem

Birgit Maakestad Enghaug
StyreMEDLEM

Birgit er ansvarlig for bestilling og administrasjon av draktsett. All «logistikk og lager» av klubbdrakter er det Birgit som har full kontroll på. Birgit foretar opplæring av nye lagleder i Bring-/Lerøy serien og er i tillegg er Birgit medlem av klubbens kommunikasjonsutvalg hvor hun er aktiv i blant annet videoteamet. Men ikke nok med det. Birgit er også med på lagledersiden til jenter 16.

Kontakt
E-post: birmaak@gmail.com

André Haug

André Haug
Varamedlem

André er ansvarlig for opplæring og Implementering av elektroniske kamprapporter og kampsekretæriat.

Kontakt
E-post: haug.andre@gmail.com