VI ER GODE​ SAMMEN

SON Håndballklubb - STYRE

SON HÅNDBALLKLUBB

Om å være gode sammen

I tråd med vår visjon om å være gode sammen, skal Son HK være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive håndballidrett organisert i Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norges Håndballforbund (NHF).

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet, samt håndballens egne verdier; begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play.

Nedenfor har vi gjengitt klubbens styre. Du er velkommen til å ta kontakt med styrets medlemmer, eller sende en e-post til: son@ronhandball.no

GEIR SKAGET

Styreleder

I tillegg til å være styreleder jobber Geir som rådgiver på Vestby VGS. Geir har vært trener for gutter 05 og er aktiv deltaker blant de yngste lagene i klubben. Geir er vel det vi kan kalle av den sporty typen og trives best på sin Harley Davidson med vind i håret.
Geir har det meste av kontakten med Vestby Kommune, og sørger for at våre sponsorer er fornøyde. Geir er en praktisk anlagt mann og sørger for at hans støtteapparat arbeider for at «flest mulig – lengst mulig»

Kontakt
E-post: geirskaget@gmail.com
Tel: 93 04 61 42

Åse
åse kristine pedersen

Nestleder

Åse er nestleder og styreleders stedfortreder med ansvar for administrasjon, Økonomi, e-post, kontaktperson med NHF, RØN, Vestby kommune, Vestby Idrettsråd og Akershus Idrettskrets. Åse er også ansvarlig for videreutvikling av Beachhåndball tilbudet og for vurdering og gjennomføring av møter med samarbeidsklubber. 

Kontakt
E-post: kristineped@hotmail.com
Tel: 91 91 28 08

aina netzebandt

Styremedlem

Aina har to barn som spiller i håndball i klubben. Hun er ikke redd for å ta i et tak, og bidrar mye i sin rolle som styremedlem og leder for arrangementsutvalget.  Aina kan kontaktes om arrangement, lagdugnader, organisering, innkjøp og kiosk.

Kontakt
E-post: ainaslothe@hotmail.com
Tel: 

Kristine amalie braaen

Styremedlem

Kristine spilte selv håndball I ungdommen. Hun ble styremedlem med et ønske om å gi noe tilbake til klubben.
Kristine er ansvarlig for de yngste I klubben, og tar gjerne i mot hjelp og ideer rundt både rekruttering og gode tilpasninger for de minste


Kontakt
E-post: k_amalie@hotmail.no

 

N.N

Styremedlem

.

Kontakt
E-post: N@N.com

aase marie hersleth holsen

varamedlem

Aase er en aktiv dame, som gjerne stiller opp. -hun deltar aktivt også i idrett og arrangement utenfor håndballen. Nå sitter hun i styret til Son HK fordi hun ønsker å engasjere seg i barna sine aktiviteter i nærmiljøet.
Aase er ansvarlig for oppdatering og vedlikehold av vårt medlemsregister, samt innsamling og organisering av samtykker for publisering av bilder. Har du spørsmål vedr. Min idrett eller klubbadmin så er det bare å kontakte Aase. Hun har også ansvaret for utsending av faktura og oppfølging av disse

 

Kontakt
E-post: aase_holsen@hotmail.com

N.N.

Styremedlem

N.N (person pt ikke avklart) er ansvarlig for bestilling og administrasjon av draktsett. All «logistikk og lager» av klubbdrakter er det N.N som har full kontroll på. N.N foretar opplæring av nye lagleder i Bring-/ Lerøy serien og er i tillegg er  
Kontakt
E-post: 

ANDRÉ HAUG
André Haug

VARAMEDLEM

André er ansvarlig for opplæring og implementering av elektroniske kamprapporter og kampsekretæriat.

 

 

Kontakt
E-post:haug.andre@hotmail.com