Tonni er fornøyd med Bringjentenes sluttspill trekning

1511276898293

Våre Bringjenter er klare for sluttspillet.

Våre Bringjenter har skapt nok en håndballhistorie ved å kvalifisere seg for den nasjonale Bringserien sitt sluttspill.

I sluttpillet skal landets 12 beste lag kjempe om medaljer og hederlige plasseringer.
Det er fire puljer à tre lag og Son har trukket Nærbø fra Jæren og Halsen fra Larvik. Vinneren av puljen går til semifinalen. Nummer to spiller om plassene 5-8 og nummer tre i puljen spiller om plassene fra 9-12.

Øvrige lag i sluttspillet er;

Pulje 1:
Bergen, Flint Tønsberg og Ålgård

Pulje 2:
Ellingsrud, Fyllingen og ØIF Arendal

Pulje 4:
Klæbu, Kragerø og Storhamar

Vi har spurt trener til jentene, Tonni Kjær om hans synspunkt på trekningen.

Vi må være fornøyd med gruppen, vi unngikk årets favoritter Fyllingen fra Bergen, som virkelig har imponert mange i puljespillet og Ålgård kunne vi ikke møte da de kom fra våres egen pulje. Storhammer vant siste års Petter Wessel Cup, men har i år som oftest spilt uten deres stjernespiller Mia Svele, som spiller fast på eliteserielaget sammen med Heidi Løke. Men jeg forventer hun er med i Stange.

Nærbø er et lite sted, med store håndball tradisjoner og har et bra lag, som vi kan slå fordi vi har vunnet mot de tidligere. Dog med knappest mulig margin 20 – 19, så den kampen blir svært spennende.

Halsen møtte vi i siste års Petter Wessel Cup og ogs der vant vi etter en svært tett og spennende kamp.

Nå må vi trene godt i 3 uker, holde oss fri for skader og sykdom, så skal det bli fantastisk spennende å  se hvor langt vi rekker i Stangehallen utenfor Hamar. Med denne puljeinndelingen mener jeg vi bør har  en fair sjangse for å nå semifinalen.

Med disse ord fra Tonni gleder vi oss noe helt enormt til sluttspill helgen 12-13. mai i Stangehallen utenfor Hamar, og ønsker våre Bringjenter lykke til!

Hjelp oss å dele dette innlegget