Vi lanserer rykende fersk kaffeavtale

Son HK - Kaffeavtale YX:7-Eleven

For kr. 249,- kan du fylle kaffekoppen ut neste år og støtte Son Håndballklubb med 50,- kroner.

At YX/7-Eleven er opptatt av kaffe er ingen nyhet. Nyheten er at de har inngått en unik kaffeavtale med Son Håndballklubb.

Alle som handler kaffekoppen merket med Son Håndballklubb sin logo, får i tillegg til påfyll av kaffe på alle landets YX/7-Eleven og Shell/7-Eleven stasjoner, gratis kaffe ved idrettsarrangementer arrangert av Son Håndballklubb i Grevlingen Flerbrukshall. Slik sparer vi miljøet for tomme kaffebeger på våre arrangementer.

Men ikke nok med det. Ved fremvisning av Son HK – kaffekoppen på en av landets YX/7-Eleven eller Shell/7-Eleven stasjoner får du 20% avslag på ferskt & nylaget, hamburgere, og bakervarer.

I tillegg gir YX/7-Eleven på Sonsveien stasjon et lokalt tilbud på bilvask. I deres topp moderne Turtle Wax automatvaskeanlegg kan bilen vaskes både med og uten børster. De har også eget vaskeprogram for El-biler. Viser du frem Son HK – Kaffekoppen får du 20% rabatt på bilvaskeprogrammet du velger.

Kaffekoppavtalen varer fra du kjøper den og ut hele 2019. Alt du trenger å gjøre, er å gå på stasjonen å få et nytt årskjennemerke til kaffekoppen når årets slutt nærmer seg.

Kaffeavtalekoppen kan dere kjøpe på YX/7-Eleven ved Sonsveien stasjon eller på Son Håndballklubb sine arrangementer i Grevlingen Flerbrukshall.

Nedenfor har vi gjengitt fordelene du vår med vår unike Kaffeavtale

Fordeler Son HK - Kaffeavtale

 

Hjelp oss å dele dette innlegget